Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Könyvelő KATA-s Bt.-vel mi...

Könyvelő KATA-s Bt.-vel mi legyen? Valaki, tipp?

Figyelt kérdés

80%-ban cégeknek számlázunk, az éves árbevétel 8 millió forint körül van. Kiadás az irodabérlés és az autóbérlés, ez havi 200 ezer forint összesen.

A bajunk az, hogy a cégek akiknek dolgozunk, nem fogadják el, hogy egyéni vállalkozóként könyveljünk nekik. Azt mondják, nekik garancia, presztizs, hogy egy céggel állnak kapcsolatban, nem magánszeméllyel, 4-en jelezték, hogy elmennek máshova ha ezt az utat választjuk, ez a bevétel több mint fele.

Valakinek van ötlete? Sajnos gondolkodni sem tudok a saját dolgunkon, mert sorra jönnek az ügyfelek és nekik kell SOS megoldást találni.

2022. júl. 25. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9, nem attól vagy hokedlis, hogy otthon, egyedül... Én is ezt csinálom, soha nem kaptam meg ezt a megjegyzést.
2022. júl. 26. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: Ideges vagy, sok a stressz, nyugi picit le és ki fogjátok találni a társaiddal, hogy mi legyen. :)

A Könyvelők Klubja pedig néha azért túlzás. Vannak furcsa kérdések, de az is durva, ahogy néhány megmondóember kommunikálni tud.

2022. aug. 4. 21:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A könyvelők klubjába én már csak röhögni járok kb, a releváns info elenyésző.
2022. aug. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!