Miért nem ad nyugtát, számlát a pedikűrös?
Nem. De tényleg sokan nem adnak.
De nem kötelező utána ahhoz menned, keress olyat, aki tud számlát adni és közöld előre, hogy úgy kéred.
Nyilván azért nem ad, mert nem akarja, hogy másé legyen az a pénz egy része, amiért ő megdolgozott. Én nem sajnálom tőle és inkább az ő zsebében maradjon, mint a csaló politikusok zsebében, hiszen a nép látszólag úgysem kap az adóból vissza semmit - kivéve persze a nagycsaládos, a nyugdíjas, a migráncs, meg a kisebbségi.
3: strandon is gombás lehet.
Meg azt nem értem, hogy ha legelőször nem adott, akkor miért mentél hozzá újra?!
Meg azt sem értem, hogy a számla hogy véd a gombásodástól.
Meg azt sem, hogy miért lesz jobb, ha a másiknak rosszabb.
Meg hogy most tulajdonképpen miért írtad ki a kérdést, ha felesleges....
"Miért nem ad nyugtát, számlát a pedikűrös?
Kértem egy számlát vagy nyugtát. Erre pecsét nélkül rábaszta az összeget és aláírta."
Akkor mégiscsak adott. Így a kérdés okafogyott.
Pecsét nem kötelező egyik szolgáltatónak, munkáltatónak sem. Bevett szokás, hogy pecséttel váltják ki az írnivalót. Ha valahova (például banknál) a cég úgy van bejelentve, hogy pecséttel együtt érvényes a cégaláírás, akkor oda nyilván kevés az aláírás, a bank kérni fogja a pecsétet is (azt amelyiket bejelentették), egyébként nem teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!