Kb mennyi ft-ért ad egy könyvelő információt?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 18:13
2/5 anonim válasza:
én jótanácsot ingyen szoktam adni :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, de a könyvelöknél nem hiszem, hogy igy működne a dolog:)
2010. szept. 23. 09:36
4/5 anonim válasza:
én is az vagyok mellékállásban, azért írtam :) ha valaki csak kérdezni akar valamit, nem szoktam érte pénzt kérni. persze a többség úgy tartja illendőnek, hogy ezután a munkát is velem végezteti el. pusztán "jótanácsért" tőlem még ügyvéd sem kért pénzt. egy hosszabb konzultáció persze más kérdés.
5/5 anonim válasza:
Gyakorló könyvelőként én megmondom őszintén -tekintve a sok átvágást - ötezerért adok tanácsot, amit a visszajövő ügyfél könyvelési díjtételéből levonok. Tehát aki visszajön, annak ingyen, aki nem annak ez az ötezerbe kerül. Természetesen nem vonatkozik ez magánszemélyek által magánszemélyt érintő kérdésekre, azokban természetesen ingyen és szívesen adok útmutatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!