Átutaltam az SZJA-m aktuális részét, de a megjegyzés rovatba elfelejtettem beírni az adószámomat - mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lesz ennek valami hátránya?
A saját bankszámlámról utaltam, az alapján nem vagyok adóügyileg beazonosítható? Mert a pénzmosás miatt már mindent nyilvántartanak - gondolom.
2022. júl. 5. 05:53
1/7 A kérdező kommentje:
Ez az adóm a Számlázz.hu-n kiállított számlák után képződött. Azon rajta van az adószámom. Vagy ez sem számít?
2022. júl. 5. 06:01
3/7 anonim válasza:
ha korábban már utaltál erről a számlaszámról, akkor simán felkönyvelik pár np múlva.
5/7 anonim válasza:
Vagy az lesz, amit a hármas ír, vagy pedig kapsz majd egy levelet, amiben nyilatkoznod kell, hogy hozzád tartozik a befizetés.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Már utaltam erről a számláról, így remélem hogy összeér a vége.
Ha nem, akkor 1819...
2022. júl. 5. 10:41
7/7 anonim válasza:
Ha nem írtál a közleménybe adószámot/adóazonosító jelet, akkor manuálisan próbálják beazonosítani a befizetésed. Ha ez sikerül, akkor felkönyvelik a folyószámlára. Ha nem, akkor "parkolópályára" kerül a befizetés, és megvárják, hogy az adózó jelentkezzen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!