Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan szereztek könyvelőt?...

Hogyan szereztek könyvelőt? Nekem azzal gondom van, hogy vaktában egy random embert keresek a neten akiről fogalmam sincs hogy mennyire ért hozzá.

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 03:26
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Igazából élelmiszerrel nem is próbálkoznék. Illetve rákérdeznék de asszem ahhoz külön engedély kell.
2022. jún. 10. 19:27
 12/32 anonim ***** válasza:
Egy csomó mindenhez kell engedély, más dolgokhoz végzettség vagy alkalmazott. Ennek egyszerű utána nézni. Kiválasztod a tevékenységet a teáorból és megnézed, hogy engedély vagy végzettsgé köteles e
2022. jún. 10. 19:35
 13/32 A kérdező kommentje:

Pl. csavarhoz kell?

Mondjuk ahhoz pont van végzettségem, legalábbis elvileg, mechanikai műszerész vagyok.

2022. jún. 10. 19:37
 14/32 anonim ***** válasza:
Ha leírod pontosan mivel akarsz foglalkozni, akkor esetleg megkeresem neked.
2022. jún. 10. 19:49
 15/32 A kérdező kommentje:
Na ez az, sokmindennel ezért kéne inkabb fizetett könyvelő aki nem szívességből keresi meg. Mert egyet kettőt lehet szívességből de abból csak aprópénz lesz, de bolti méretű árukészletet szívességből keresgélni...
2022. jún. 10. 20:27
 16/32 anonim ***** válasza:
second hand bolt?
2022. jún. 10. 20:28
 17/32 A kérdező kommentje:

Nem ismerem a fogalmat. A Google használtcikk boltot ír. Nos attól függ mire kapok engedélyt. Ha új dolgokra is akkor új dolgok is beleférnek.

Pl. van egymillió forint értékű csavarok. Saját cuccom. De ha elkezdem árulni mint saját használt cikkem aligha fogadja el a NAV hogy nem üzletszerűen vásároltam, stb. A mennyisége is nagy ehhez s van sok bontatlan csomag is benne. De számla nincs már meg hozzá, tíz éve vettem. Lehet erre pl. azt mondja majd a könyvelő hogy engedjem el mert nem szerencsés nem tudom de ez is az egyik kérdés lenne hozzá.

2022. jún. 10. 20:39
 18/32 anonim ***** válasza:
1 mFt üzlet senkit nem érdekel. Ahhoz nem érdemes vállalkozást indítani. Eladod oszt jónapot.
2022. jún. 10. 20:43
 19/32 anonim ***** válasza:
2022. jún. 10. 20:44
 20/32 A kérdező kommentje:

18 és ha belefutottok egy NAV ellenőrbe?

Ráadásul csak évi 600 ezerig adómentes s az is csak saját cuccra, nem egy árukészletre...

2022. jún. 10. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!