Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan szereztek könyvelőt?...

Hogyan szereztek könyvelőt? Nekem azzal gondom van, hogy vaktában egy random embert keresek a neten akiről fogalmam sincs hogy mennyire ért hozzá.

Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 03:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Ismeros ajánlott
2022. jún. 10. 05:01
 2/32 anonim ***** válasza:

Első könyvelőt négyen ajánlották, jól megszívtam vele. Mostani a googleből van és egyelőre oké minden vele

Egyébként a konyvelok.hu oldalon nézz körül

2022. jún. 10. 05:23
 3/32 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy mekkora a cég. Kiscégnek nem kell vele sokat vacakolni, régen magam csináltam, manapság a nav nem túl vérmes.
2022. jún. 10. 06:19
 4/32 anonim ***** válasza:
Nekem a legtöbb ügyfelem ajánlás útán jött, a többi vagy a konyvelok.hu-ról, vagy googleben találta meg a honlapom.
2022. jún. 10. 08:33
 5/32 A kérdező kommentje:
Én netes kereskedelmet akarok elkezdeni és most azt hallom hogy ebben az évben azt kiemelten ellenőrzik. Kezdőként nem akarnék belefutni valami szabálytalanságba jobb lenne olyan aki ért hozzá. De az egyes ajánlás után és megszívta akkor én most mit szóljak akinek még ajánlott sincs...
2022. jún. 10. 14:03
 6/32 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, a netes kereskedelmes ellenőrzés az nem igazán a könyvelési dolgokra vonatkozik. Beszerzési számla megvan, eladási számla megvan, akkor szinte a könyvelési dolgokkal nem lehet hiba ha a bevallások be vannak adva normálisan. Inkább a webshop felépítésére, infokra, ászf-re, gdpr-ra stb-re kell szakember, aki mindent flottul megcsinál. Én könyvelek pár webshopnak, még egyiknek sem volt idén ellenőrzése amúgy.
2022. jún. 10. 14:35
 7/32 A kérdező kommentje:

Nem, nem ilyen netes kereskedelem, csak jófogás vatera és egyéb apróhirdetési portál így ezekkel amiket írsz nincs gond.

Pusztán csak az a gond hogy nem tudom pontosan hogyan kell adózni mit hogyan kell könyvelni milyen egyéb szabályokat kell betartani. Meg pl. vennék is neten és eladnék is. Olyan apróságokkal tisztában vagyok hogy például fegyverekkel nem kereskedhettek de ezeket az ilyen portálok nem is hagyják. De nem akarnék belefutni olyan szabálytalanságokba amik nem ennyire egyértelmuek. Akkor ehhez elég egy könyvelő vagy ügyvéd vagy mi kell? Nem akarok balhét a problémás dolgokat egyszerűen kihagynám csak ki mondja meg mivel van probléma és mivel nincs?

A lehető legegyszerűbb dolog. Veszek olyasmit ami nekem is kéne. Ha el tudom adni többért nyertem vele és veszek még, ha nem akkor elhasználom én és nem veszek többet. Bukni nem bukhatok vele max ha valami szabálytalanságot csinálnék és ép ezt nem akarok

2022. jún. 10. 18:37
 8/32 anonim ***** válasza:
Mekkora árbevételről van szó?
2022. jún. 10. 19:14
 9/32 anonim ***** válasza:
A mit árulhatsz dolog az nem könyvelői kompetencia. Az adózásban és ilyesmiben pedig tudunk segíteni általában. De azt azért tudd, hogy a könyvelő nem óvóbácsi, mindentől azért nem tud megvédeni. Csak akkor tud segíteni, ha kérdezel.
2022. jún. 10. 19:17
 10/32 A kérdező kommentje:

8. Kezdetben minimalis árbevétel lenne aztán vagy elkezdenek növekedni vagy nem. Ha olyasmiket szerzek be amiket nem tudok többért adni akkor ugye semmi árbevétel nem lenne. De azt hallottam előbb utóbb ebből is lenne gond mert van úgynevezett elvárt nyereség. De ép az ilyenek miatt kellene szakember mert én hallottam ezt azt, de attól is tartok amiről még csak nem is hallottam.

Azt is tudom, hogy cigivel alkohollal nem szabad próbálkozni. De gondolom van más "tiltott" dolog is.

2022. jún. 10. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!