Kérelem munkatapasztalat szerzést elősegítő támogatáshoz a kitöltésben segítsenétek?
jelenleg 1 akire a tamogatast igenyeltem
1 akire most akarom
1 akire igenyeltem de mar felmondott
es van meg 2 alkalmazott
Ha volt létszámcsökkenés, akkor lehet nem fogsz támogatást kapni:
A támogatás iránti kérelem benyújtását megelőző 3 hónapban a foglalkoztatni kívánt munkavállalóval azonos vagy hasonló munkakörben munkavállaló munkaviszonyának működési körben felmerült okból felmondással történő megszüntetése a támogathatóságot kizárja, kivéve, ha arra a veszélyhelyzet kihirdetése és a támogatásról szóló hirdetmény közzététele közötti időszakban került sor.
23. Nyilatkozom, hogy benyújtott, elbírálás alatt álló de minimis támogatás iránti kérelmem nincs folyamatban. Amennyiben folyamatban van, azt a járási (fővárosi kerületi) hivatalnak jelzem az alábbi részletezettséggel: folyamatban lévő kérelem ismérvei, támogatás típusa, kérelmezett összeg, kérelem beadásának időpontja.
Vállalom, hogy amennyiben jelen kérelmem benyújtását követően a fent jelzett, elbírálás alatt lévő kérelmem ügyében támogatási döntés születik, akkor — mivel az befolyásolhatja jelen kérelmem elbírálását — azt az illetékes járási (fővárosi kerületi) hivatal állami foglalkoztatási szervként eljáró egységének haladéktalanul bejelentem."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!