A NAV valóban előre jelzi, hogy mikor megy ellenőrzésre egy céghez?
Figyelt kérdés
Olyat hallottam hogy előre értesítik az adott céget, üzletet hogy mennek ellenőrizni.
Ha ez így van, akkor ennek így mi értelme? Hisz ha előre tud valaki az ellenőrzésekről akkor persze hogy törvényesen fog mindent csinálni.
2022. máj. 17. 09:58
1/6 anonim válasza:
Utólagos ellenőrzést szoktak előre bejelenteni. Egy próbavásárlást pl nem, az meglepi.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem egy egyszerű próbavásárlásra gondoltam, hanem pl mikor ellenőrzik a cég papírjait, engedélyeit, adózott-e rendesen vagyis egy komplett ellenrőrzés.
2022. máj. 17. 10:05
3/6 anonim válasza:
"Hisz ha előre tud valaki az ellenőrzésekről akkor persze hogy törvényesen fog mindent csinálni."
Es ez a cel, hogy torvenyesen csinaljon mindent.
4/6 anonim válasza:
Egy lófejet tesznek pl előző éjjel az ügyvezető ágyába ?
5/6 anonim válasza:
Hát a papírjait a telephely megléte etc, gondolod hogy fake a telephely nincsenek papírok és a 4 teherautó sincs még csak papíron ezeket eloteremtik ellenőrzésre ? Az a lényege hogy a cég bemutatható legyen a papírok alapján. Oda mennek fogadják oket, ha van 40 számítógépem akkor nagyságrendileg 40 hely is legyen ahol dolgoznak, ha papíron van 100 milliós arukesZletem akkor legalább 60nak tűnjön ott megtekintés alapján
6/6 anonim válasza:
"Nem egy egyszerű próbavásárlásra gondoltam, hanem pl mikor ellenőrzik a cég papírjait, engedélyeit, adózott-e rendesen vagyis egy komplett ellenrőrzés."
Erre írta az első hozzászóló, hogy utólagos ellenőrzéseket csinálnak. Amin már nem tudsz változtatni. Ilyen esetben lényegtelen, hogy előre jelzi vagy sem az érkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!