Onlyfans adózás. (?)
Gondolkodtam hogy csinálok onlyfanst, viszont addig nem akartam el kezdeni ameddig nem tudom pontosan hogy az adozas hogyan is működik.
Már nagyon sok oldalt végig néztem viszont sehol se talaltam normális választ erre. Tehát aki tudja rá a választ azt meg koszonnem. És kérlek normális válaszokat írjatok. Nem vagyok kiváncsi olyan kommentekre h k… vagyok meg stb .
Én nem értek egyet az egyes válasszal. Nav állásfoglalást kértünk jópár esetben, mindig ugyanaz lett a vége, nem lehet egyéb jövedelemként leadózni, mert kimeríti a vállalkozási tevékenység fogalmát. Aki nem hiszi, kérjen nyugodtan állásfoglalást, ingyenes.
Kérdező, adózásra több lehetőség is van, viszont az, hogy neked melyik a legkedvezőbb, így nem lehet megmondani.
2 es, az ilyen maagdfajta konyvelokkel van a t...m tele. Mi olyan nehez egy ilyenen megmondani, teteles ev... Ha eletedben beszeltel volna hasonlo vallalkozokkal egybol ra tudnad ezt vagni. Csak jon a tipikus konyvelo maszlag, hogy majd menjenek el tanacsot kerni 20.000-ert.
Az meg hogy ezt lehet-e csinalni maganszemelykent, ismerek olyant aki igy csinálja es volt nav ellenorzese es nem buntettek meg.
#4 - nem kell személyeskedni. Miért vágnám rá, hogy tételes ev? A legtöbb ügyfelem pont nem úgy csinálja az onlyt. Ha lenne minimális fogalmad az adózásról, akkor te sem mondanál ilyet.
Ilyen urban legendekkel meg tele a padlás, hogy volt magánszemélyes ellenőrzés bünti nélkül. Hogyne, mindenkinekövan ilyen ismerőse :)
Kérdező, ilyen esetben mint a tiéd, nincs olyan, hogy minimális összeg után nem kell adózni, ilyen nincs a törvényben.
Gondolok keveri a 600ks hasznalt dolgos eladasos mentesseggel..
Szinte biztos hogy igaza van az 5nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!