Hogyan van ez a családi adóvisszatérítés, amit most adott a kormány? Azt hogyan tudom megnézni, hogy én visszakaptam-e?
Nem bántásból, de mért most kell észbe kapni? Már tavaly ősz óta tudni lehetett hogy ha nem Te kapod a családi pótlékot (de jogosult vagy rá), akkor nyilatkoznod kellett év végéig. Ez esetben megkapta mindenki utalással vagy postán keresztül, ahogy kérte.
Ha nem nyilatkoztál akkor az adóbevallásban jelezve lehet visszaigényelni. (ez esetben valószínűleg majd csak júniusban fogod kézhez kapni az összeget)
Most egész gyorsan megy a kiutalás. Egyik ügyfelemnek múlt héten adtam be a bevallását és ezen a héten már meg is kapta a pénzt.
Amúgyis 30 nap az alap kiutalási határidő (ami nem május 20-tól ketyeg), de ezt most elvileg 14 napra lecsökkentették ideiglenesen.
"ezt most elvileg 14 napra lecsökkentették ideiglenesen."
Hogy' még a választások előtt megkapd, nehogy "eltéveszd" az ikszelést.
Hatásgyakorlás a FIDESZ részéről. Április 04-én már nem leszel érdekes számukra. Undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!