Tartós betegség, adókedvezmény hogyan kapom meg?
Figyelt kérdés
Bejelentem a munkáltatómnak a kedvezmény igényt és jogosultságot.
De havi szinten nem kapom meg a kedvezményt.
Adó bevallàs tervezetben szerepel egy egyéni adókedvezmény címszó..meg hogy legfeljebb x összeg..
De sehol nem látom hol kapnàm én ezt meg.
Ezt hogy lehet érvényesíteni, hogy ne csak elméletben legyen ez a kedvezmény hanem pénzben is lássam?
Milyen mezőt töltsek ki?
2022. márc. 9. 17:33
1/4 anonim válasza:
Írd be a bankszlaszámod és visszautalja a nav.
2/4 A kérdező kommentje:
Egy crpyto tárca címet adtam es már küldtèk is BTC-ben.loool ez könnyebb mint gondoltam. köszi tes
2022. márc. 9. 18:47
3/4 anonim válasza:
Ja persze, hogyne :)
Valami jobb kamu kéne.
4/4 anonim válasza:
"Egy crpyto tárca címet adtam es már küldtèk is BTC-ben.loool ez könnyebb mint gondoltam. köszi tes"
Hát hogyne, mert biztosan így megy. A MÁK (Magyar Államkincstár -> aki vezeti a kormány számláit, közöttük a NAV-ét is) úgy dobná vissza az ilyen kiutalást, hogy csak na, ha egyáltalán elindulhatna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!