Kulcs soft programot a könyvelők használják, nem?
Nem csak könyvelők használják, vagy 20 féle különböző modulja van, pl készlet nyilvántartás, webshop, útnyilvántartás, e-jelenléti, bérszámfejtés, ügyviteli crm rendszer...
100%, hogy egy marketingessel nem fognak könyvelést csináltatni!
Feleségemék cége is kulcs softot használ és folyamatos problémájuk van vele. Alapjáraton a struktúrája nem jó, hogy szét van szedve mindenféle modulokra, ráadásul elég magas áron, amik között néha nem a legjobb a kommunikáció (pl készlet-számlázás-könyvelés vonalon). Pl a legtöbb könyvelőprogramban alapfunkció a navtól való számlaimport, kulcssofték pedig külön fizetős modulban csinálják.
A törvényi változásokat nagyon lassan reagálják le, szerintem az megengedhetetlen, hogy egy bérprogram 9-10 környékén frissüljön csak (annak ellenére, hogy a nav mondjuk 4-én változtat valamin, akkor annak 6-ra már a programban kellene lennie).
A supportjukat inkább nem minősíteném, szintén túlárazva működik és elég döcögősen.
És akkor ez csak a jéghegy csúcsa, elég sokáig lehetne még sorolni a hiányosságokat, pontatlanságokat.
Hogy pozitívumot is mondjak, a számlázójuk amúgy egész jó, bár a legtöbb cég már vagy online vagy vállalati integrált számlázót használ.
Kicsit olyan, mintha elment volna mellettük a világ, áert régen jó kis cég volt amúgy, csak szerintem nagyon rosszul reagálták le a piaci változásokat, igényeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!