Jövedelemigazolást egy adott időszakra, kitől kell kérni?
Egy pályázatot szeretnénk beadni, amiben egy pontot nem értek:
*Kérjük csatolja, az adott időszakra (2021.01.31-2022.02.01) jövedelemigazolását. Ez időszakban (megszakítás nélkül, októberben váltottam munkahelyet) két helyen dolgozatam. A jelenlegi munkáltató az ő rá vonatkozó részt kitöltötte, de átfogó igazolást a konkrét időszakra nem tud adni. Esetleg a NAVtól, vagy hol kell kérni?
Az előző munkáltatódtól nem tudsz kérni?
A NAV még nem készítette el a bevallástervezeteket, tehát azt most szerintem nem tudod letölteni...
Tudok, de akkor az 2021. október 1-ig szól. A szövegből úgy vettem ki (lehet tévedek), hogy 2021.01.31-2022.02.01 közötti időszakból átfogó igazolás egy lapon. Vagy benyújtok 1-1et mindkét helyről? :)
Most csak agyaltam..., pl. ha valaki abban az időszakban munkanélküli volt, akkor, mit, egy üres A4-es csatol? :)
3: simán lehet kettő....! EGyáltalán nem rendkívüli dolog, hogy valaki év közben vált állást.
Az egyik szól majd jan-okt, a másik meg okt-dec-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!