Felvettek egy munkahelyre, azonban úgy érzem, kevés leszek én ehhez. Mennyire nehéz a SAP FICO?
Irodai munka mellett lediplomáztam pénzügy-számvitel szakon. A munkahelyemen is volt vállalatirányítási rendszer, de nyilván jóval egyszerűbb, mint a SAP, amivel most majd dolgoznom kell. Könyvelnem kell majd. Ha jól sejtem a FI és CO moduljai kellhetnek majd (sajnos erre rá se kérdeztem).
Nagyon félek, hogy én ehhez kevés leszek. Ami a leginkább aggaszt, az interjún nem tesztelték egyáltalán az angol nyelvtudásomat. Az álláshoz középfok az elvárás, de amúgy minden más pozícióban felsőfokot várnak a cégnél, szóval picit aggódok… Na és a SAP. Nyilván angolul lesz minden. Picit félek tőle, mennyire lehet nehéz, főleg így középfokú nyelvtudással (amit le se teszteltek, szóval lehet csak túlértékelem azt is, ugye az emberek hajlamosak erre :D). Könyvelésben sincs tapasztalatom, de Juniort kerestek (0-2 év könyvelési tapasztalattal), szóval ez talán nem tragédia. Valaki indult már hasonlóan és végül sikerrel járt, gyorsan belerázódott? Őszintén fel se merült, hogy bekerülhetek egy ilyen helyre és ilyen fizetést kaphatok, az esélytelenek nyugalmával küldtem el az önéletrajzom, most pedig rettegek, hogy nem leszek elég jó. Regetegen jelentkeztek amúgy állítólag, Linkedinen láttam is, hogy sok a jelentkező és pl. én se ott jelentkeztem. Szóval próbálom biztatni magam, hogy biztos menni fog, ha rám esett a választás. Na de az a fránya önbizalom hiány. Örülnék, ha picit írnátok a tapasztalataitokról, illetve bármilyen tanácsnak örülök. :)
Stop!
Ne kételkedj magadban. Ott a felmondási idő. 3 hónap alatt úgyis kiderül, hogy passzolnak-e a kölcsönös elvárások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!