Jól értelmeztem?
Első házasok kedvezménye.
Tavaly augusztusban házasodtunk össze, úgy beszéltük meg hogy én fogom igényelni a kedvezményt.
De egyéb okok miatt tavaly ezt nem tudtuk meg tenni.
De idén a munkáltató által meg lesz csak ugye itt havonta kapom majd meg (ami nekünk nem gond).
Munkáltató azt mondta hogy az előző évit ahonnan járt volna azt vissza tudom igényelni.
Ami azt jelentené hogy majd azt amikor kell azt meg tudom tenni. Ezt jól értelmeztem? Meg ezt mikor és hogy tudnám ezt a 4 hónapot vissza igényelni ha így van!?
Elnézést de még ilyet soha nem csináltam ezt nézzétek el nekem.
Ha online akarod intézni, akkor kell ügyfélkapu.
Ha nem online, akkor nem kell hozzá. Bözsi néninek sincs valószínűleg ügyfélkapuja, pedig ingatlant ad bérbe. Ettől még bevallást Ő is fog csinálni.
Minden évben a NAV a honlapján megjelenteti, hogy azok, akiknek nincs ügyfélkapujuk, hogyan tudják lakcímre kézbesíttetni a NAV bevallási tervezetet. Ha annak határidőben eleget teszel, akkor postán kiküldi a NAV. Majd utána papír alapon is elkészítheted a saját bevallásod, vagy a tervezetet módosíthatod/kiegészítheted. Amelyik varia éppen szimpatikus Neked.
"Papíron nagyon macerás és 2021-ben nem is "divat""
Az ilyen megjegyzések teljesen feleslegesek. Ez nem divat kérdése és papíron sem macerás jobban, mint egyébként.
Egy könyvelő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!