Hol lehet most megszüntetni az egyéni vállalkozást? Ahogy nézem a websegéden nem?
Figyelt kérdés
Köszi előre is, szüneteltetek jelenleg de nem akarok fizetni az iparűzési adót. Hol tudnám megszüntetni? Borzalom hogy el van dugva. Köszi előre is2022. jan. 19. 18:20
1/4 anonim válasza:
Szünetelés alatt nem is kell iparűzésit fizetni amúgy. És de, a webes ügysegéden kell megszüntetni, ha mégis azt akarod.
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kamarai díjra gondoltam.
Átkerült a navhoz ez a megszüntetés helye, vagy tévedek? Ezt olvastam, tán idén júliustól.
Köszi előre is a segítséget!
2022. jan. 19. 22:10
3/4 anonim válasza:
Kamarai díjat szintén nem kell fizetni, ha a teljes évben szünetelsz. Ha év közben kezdted/fejezted be, akkor kell. Viszont ha volt idén akár egy aktív napod is, akkor a megszüntetés sem mentesít a fizetés alól.
Az egyéni vállalkozók már tavaly átkerültek a nav-hoz, viszont ez mit sem változtatott azon a dolgon, hogy az alapítás, megszüntetést, szünetelést a webes ügysegéden, pontosan ugyanott kell intézni, ahol korábban is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Akkor nem szüntetem meg, azt hittem így is lesz valami költségem. Köszi még egyszer!
2022. jan. 19. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!