Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Gyeden voltam, igy is jar...

Gyeden voltam, igy is jar vissza ado?

Figyelt kérdés
2021 augusztusaig gyeden voltam itthon, ami brutto 178 ezer ft volt, egy gyermekem van, aki utan en vettem igenybe egyedul a csaladiado kedvezmenyt.
2022. jan. 18. 17:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. jan. 18. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Az szja jár vissza. Te fizettél szja-t, így visszajár.
2022. jan. 18. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Es ennyi imformaciobol lehet tudni, hogy mennyit?
2022. jan. 18. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen. 15% szja-t fizet minden munkavállaló. Ebből vond le a kedvezményt, amit év közben megkaptál.
2022. jan. 18. 18:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocs az offért

Példásítsa valaki, példaösszeggel vezessétek le, mert aki nem tanult könyvelést annak ez nagyon magas :(

Milyen kedvezményeket kell figyelembe venni?

2022. jan. 22. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Ami jár neki. Ezt nem tudhatjuk. Négy vagy több gyereket nevelők adómentessége, családi adókedvezmény, személyi kedvezmény, első házasok kedvezménye...ezer meg ezer féle variációja lehet a dolgoknak. Szóval nem olyan egyszerű, hogy csak úgy ide kiírjuk példaszámokkal.
2022. jan. 22. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!