Mérlegképes könyvelői iskolát el lehet végezni másfél év alatt előképzettség nélkűl?
Figyelt kérdés
Távoktatásban indul ez ,de nagyon hezitálok rajta belevágjak e mindenfele előképzettség népkűl. 18 hónapos és azert számvitelt sem tanultam soha és azt hallottam azt nem könnyű megérteni ha csak kisvideókban leadják az anyagot, meghát 23 éve,hogy érettségiztem tehát régen2022. jan. 9. 15:07
11/13 anonim válasza:
Bocsi,hulye vagyok. Erettsegivel* azert ott meg nem tartunk,hogy erettsegi nelkul el lehessen vegezni. 😅*
12/13 anonim válasza:
Milyenek az elhelyezkedési esélyek?
13/13 anonim válasza:
Szia! Én nemrég kezdtem sima érettségivel, 1,5 év (nyári szünet nélkül) iskola rendszerben estin. Már nem előfeltétel a pénzügyi végzettség, de az osztályban rajtam kívül mindenkinek van. :)
Nem könnyű utólérni a többieket, de nem lehetetlen. Ha szeretnéd a szakmát megtanulni akkor menni fog. Ha valakit csak anyuék löknek be, hogy csinálj valamit fiam/lányom és a háta közepére sem kívánja annak nem fog menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!