Mennyi időn belül küldik vissza a KRESZ- vizsga 25 ezer forintját? Hogyha esetleg nem küldik ki akkor ugyanúgy a Magyar Államkincstárhoz kell fordulnom? Hogy vegyem fel a kapcsolatot velük ebben az ügyben?
A lényeg annyi hogy sikeres KRESZ- vizsga után jár vissza maximum 25 ezer forint. Miután sikerült letennem, megigényeltem ezt a visszatérítést. Minden papírt ami kellett hozzá kitöltöttem majd elküldtem a Magyar Államkincstár részére.
Sok helyen azt írják hogy 2 héten belül a megadott bankszámlára elutalják az összeget.
Na és itt kezdődnek a gondok ugyanis én a Karácsony előtti napokban adtam fel postára és azóta semmi hír, a 14 nap pedig lassan letelik.
Tök érdekes, hogy az egyik ismerősömnek már 4-5 napon belül utalták is vissza.
Szóval vagy elkallódott a levelem, sőt már azon is gondolkodtam hogy elírtam a bankszámlaszámom. Ezért gondoltam azt hogy ha a héten nem kapom meg, akkor valahogy felveszem velük a kapcsolatot de nem tudom hogy kéne. :,) Írjak levelet vagy menjek be vagy mégis hogyan kellene?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!