Hogyan kell a kryptobevételt leadózni?
Figyelt kérdés
Mármint azt hogy mennyi adót kell levonni ezzel tisztában vagyok. Azzal az egy dologgal nem hogy ezt a bevételt hogy igazolom a navnál. Mikor adóbevallást készítek ott ha jól tudom fel kell jegyezni hogy mennyi bevételhez jutottam. De ezt hogy igazolom és a NAV hol látja hogy mikor mennyi bevételem lett? Előre is köszi2021. dec. 27. 20:03
1/2 anonim válasza:
A NAV így nem látja, ezért kell bevallanod. Nyilvántartást kell vezetned az adóbevallásban feltüntetett bevételről/kiadásról, ez lesz a bevallást alátámasztó analitika.
2/2 anonim válasza:
Én még pluszban csinálok screenshotokat és elrakom a számlakivonatokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!