A ledolgozott hónapot követően meddig állithatok ki számlát?
Figyelt kérdés
Akiknek dolgozom szerződés szerint a ledolgozott hónapot követően állítom ki a számlát és ugye 30 napon belül fizetnek. Viszont ebben a hónapban még nem küldtek díjbekérőt így számlát sem tudtam kiállítani. Ma viszont december 9 van... így ugye annyival később adhatnak pénzt ami nem igazán tetszik nekem... ilyenkor van valami limit vagy valami, hogy ezt meddig húzhatják? Eddig a tötymörgés miatt ígyis a lezárt hónap után bőven túlléptük a 30 napot mert a számlákat mindig később kérték be, a fizetést pedig kihúzták a 30. napig. Van ebben tapasztalat, hogy ez így mennyire oke?2021. dec. 9. 07:26
1/7 anonim válasza:
Hee?
Minek vársz rá?
Küldj neki teljesítésigazolást, aláírva vissza vagy vàlasz hiányában 3 napon belül elfigadottnak tekinted szöveggel. Aztàn mehet a szàmla
2/7 A kérdező kommentje:
mert úgy volt megbeszélve elküldik a díjbekérőt majd összevetem az enyémmel és mehet a menet ..
2021. dec. 9. 07:42
3/7 anonim válasza:
na, újabb katás, burkolt munkaviszonyban...
4/7 anonim válasza:
Milyen díjbekérőt küldenek ők, amikor te szolgáltatsz? Kavarodás van itt a fogalmakkal és a jogokkal, kötelezettségekkel.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, díjbekérőt az küld, aki várja a pénzt... Amikor megkapja, kiállítja a számlát.
6/7 anonim válasza:
Ez valóban burkolt munkaviszony lesz. Gyakorlatilag azt várja, hogy megmondja neki a cég, hogy mennyiről számlázzon.
7/7 A kérdező kommentje:
nem ők mondják meg, csak nálunk is van óra összesítés amit én is vezetek, összevetjük:)
nem tudom milyen burkolt munkaviszonyról beszéltek...
2021. dec. 9. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!