Hogyan fog működik a 25 év alattiakra vonatkozó SZJA mentesség az esetemben?
Figyelt kérdés
Jelenleg kb 350 nettót keresek, 24 éves vagyok, 2022 novemberében leszek csak 25. Szóval gondolom addig kapni fogom. Viszont nem tudom hogy ennyi fizetéssel is vonatkozni fog e rám a visszatérítés.2021. dec. 1. 10:10
1/6 anonim válasza:
Minden 25 év alattira vonatkozik az szja mentesség (nem visszatérítés, az egy másik kávéház). Van egy kereseti korlát, ha felette keresel, akkor is vonatkozni fog rá, csak akkor meg lesz bontva a fizud: a korlátig adómentes lesz, felette ugyanúgy vonják belőle az szja-t.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm!!
2021. dec. 1. 10:19
3/6 Brandon41 válasza:
Én úgy tudom hogy az átlag bér alattiaknak (bruttó 433000Ft) és akik nem múltak el 25 évesek.
Valószínűsítem hogy a bruttó béred ezen felül van.
4/6 anonim válasza:
Akkor rosszul tudod. Úgy van, ahogy az egyes írta.
6/6 anonim válasza:
Az oké, hogy belinkeled, de attól még nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!