Posta felszámolt 400 ft vámkezelési díjat, amikor már az áfát előre megfizettem. Köteles vagyok a 0 ftos áfa ellenere a 400 ftot kifizetni?
Figyelt kérdés
Mar a rendeleskor kifizettem az afat, de most vamkezelte pluszba a posta es bar afat nem tudott rarakni, 400 ftot ker. Jogos ez?2021. nov. 23. 23:09
2/5 anonim válasza:
Igen. Előre jelezned kellett volna online a megfelelő űrlapokkal, hogy ne vámkezeljék, mert már fizetve van.
A 400 Ft-tal szerencséd van, sokszor nem tökölnek az előre kiértesítéssel, csak átvételnél szólnak, akkor pedig már 800 lesz.
3/5 anonim válasza:
Igen. Itt szemetebbek mert 800 forintot kérnek örülj hogy ilyen rendesek.
4/5 anonim válasza:
Nekem is felszámolták a tetvek, csak nem tudom milyen alapon. Eddig nem volt semmi. Szerintem random lehúznak embereket.
5/5 anonim válasza:
Előzetes nyilatkozatról, hogy ne vámkezeljék, semmilyen információt nem lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!