Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Létezik hogy az iskola 2 év...

Létezik hogy az iskola 2 év helyett csak 1 évre jelentette be?

Figyelt kérdés

Beléptem a NEAK rendszerébe és ezt látom:

OKTATÁSI HIVATAL: 20160504 - 20201031

APEH T1011/EÜ. SZOLG JÁRULÉK FIZETÉSRE KÖTELEZETT: 20201216 - [üres]

A gond az hogy a gyerekem idén végzett az OKJ-val (2019 szept - 2021 jún), tehát egy évre el van csúszva. Felhívtuk a sulit, ők ellenőrizték, de azt mondták be volt jelentve.

A vicces az hogy rengetegszer voltunk háziorvosnál és fogorvosnál és senki sem szólt hogy nincs tb, a nav sem küldött papírt, pedig amikor én 1x 1 napra mentem fizetetlenre és nem fizettem ki a kb 300ft-ot, kaptam a papírt 1 hónapon belül hogy fizessem be.

Mit tanácsoltok? Esetleg én nézem félre az egészet, vagy csak később frissítik? Mindenre gondoltunk már hisz tényleg senki sem szólt az ég világon, és ahogy mondtam az iskola szerint be volt jelentve. Mi lehet ez az anomália?

2021. nov. 15. 22:18
 1/1 anonim ***** válasza:
44%

Amíg a NAV nem jelentkezik, hogy van eü. szolgáltatási járulék tartozás, vagy egyébként fizetési kötelezettség, ne foglalkozz vele.

Ha tényleg bejelentették, akkor valamilyen más jellegű (technikai) probléma lehet.

Mi könyvelők tudjuk, hogy a NEAK-nál ez nem ritka. Annyi baromságot képesek csinálni a hozzá nem értésük miatt, hogy csak na.

2021. nov. 16. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!