Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Pénzügyi terv készítés....

Pénzügyi terv készítés. Hogyan adom meg a nyitóegyenleget?

Figyelt kérdés
Van egy mintám, egy kalkulátor Excelben, de nem tudom, hogyan került oda az induláshoz a nyitó egyenleg összege.
2021. okt. 25. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez iskolai feladat vagy való élet?

Amúgy fiktív vagy tervezett adatok. Esetleg ha valóság, akkor bázisidőszaki adatok.

2021. okt. 25. 07:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Valóság, induló vállakozás, köszi.
2021. okt. 25. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ugye ez egy troll kerdes?
2021. okt. 25. 09:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Hiába kattintok a cellára, MANUÁLISAN van beírva, nem tudok mit kinézni belőle. Azért tettem fel az egész kérdést. Remélem, ez a legnagyobb boldogságotok, hogy azt írtátok, nyomorék és troll vagyok. Szánalmas.
2021. okt. 25. 09:15
 5/5 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Ha valóság és induló vállalkozás, akkor azok is terv adatok. Szóval az a nyitó, amit ott látsz, egy tervadat szintén. Saccperkb, hasraütés. A te helyzetedre neked kell megszabnod ezt a számot.
2021. okt. 25. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!