Szolgáltatáshoz minden esetben számlát kell adni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég vettem egy 3D nyomtatót, és gondoltam, hogy elkezdek bérnyomtatni. Viszont az papíron szolgáltatásnak minősül. Ebben az esetben kellene e.v-t csinálni, és számlázni minden egyes nyomtatást? Ha pl nyomtatok egy 600Ft-os kis kockát, azt is számlázni kellene?
Köszi, hogy elolvastad!
2021. okt. 3. 11:54
2/6 anonim válasza:
valahogy igazolnod kell, hogy az a pénz miért került a számládra egy esetleges nav ellenőrzés után.
3/6 anonim válasza:
Természetesen kell számláznod. Nem feltétlenül ev-ként, de talán az a legegyszerűbb.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor gyaníthatóan akik fent vannak Jofogás, Hardverapró, stb 3D bérnyomtatás címmel azok kvázi "feketén" csinálják? Kétlem, hogy mindenki számlát ad róla.
2021. okt. 3. 13:28
5/6 anonim válasza:
igen, feketéznek. Amíg ne futnak bele egy nav próbavásárlóba addig a kutyát nem érdekli
6/6 anonim válasza:
Én alkatrészt nyomtattattam és kaptam róla számlát. Nem mindenki feketézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!