Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szolgáltatáshoz minden esetben...

Szolgáltatáshoz minden esetben számlát kell adni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nemrég vettem egy 3D nyomtatót, és gondoltam, hogy elkezdek bérnyomtatni. Viszont az papíron szolgáltatásnak minősül. Ebben az esetben kellene e.v-t csinálni, és számlázni minden egyes nyomtatást? Ha pl nyomtatok egy 600Ft-os kis kockát, azt is számlázni kellene?

Köszi, hogy elolvastad!

2021. okt. 3. 11:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, számlázni kell mindent.
2021. okt. 3. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
valahogy igazolnod kell, hogy az a pénz miért került a számládra egy esetleges nav ellenőrzés után.
2021. okt. 3. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Természetesen kell számláznod. Nem feltétlenül ev-ként, de talán az a legegyszerűbb.
2021. okt. 3. 12:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor gyaníthatóan akik fent vannak Jofogás, Hardverapró, stb 3D bérnyomtatás címmel azok kvázi "feketén" csinálják? Kétlem, hogy mindenki számlát ad róla.
2021. okt. 3. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, feketéznek. Amíg ne futnak bele egy nav próbavásárlóba addig a kutyát nem érdekli
2021. okt. 3. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Én alkatrészt nyomtattattam és kaptam róla számlát. Nem mindenki feketézik.
2021. okt. 3. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!