Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szerintetek magánszemélyként...

Szerintetek magánszemélyként el lehet adni sértetlen zárjeggyel ellátott szeszesitalokat?

Figyelt kérdés
Az évek alatt nagyon sok whisky gyűlt össze amit ajándékba kaptam, de mivel nem fogyasztok alkoholt, így nekem feleslegessé vált. Blokk és számla nincsen már. Illetve ha értékesíteném, akkor köteles vagyok utána adózni?

2021. szept. 26. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ajándékba kaptad, akkor mi az, hogy blokk és számla nincs már? Odaadtak a blokkot is neked? 😂 Kissé átlátszó történet.
2021. szept. 26. 10:57
 2/5 anonim ***** válasza:
mi az a nagyon sok? 10 üveg vagy 1000 vagy 10 000 üvegnyi?
2021. szept. 26. 11:12
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Semmi átlátszóság nincsen. Csak leírtam hogy nincsen és tudom, hogy ajándék mellé nem illik odarakni, csak a teljesség kedvéért írtam oda.
2021. szept. 26. 11:19
 4/5 A kérdező kommentje:
#2 Csak 3 üveg van, egy literes jameson, 7dl chivas, 7dl gentleman jack. Így ezek összesen mennyit érhetnek?
2021. szept. 26. 11:20
 5/5 anonim válasza:
Biztos, hogy ajándékból akarsz pénzt csinálni? Maximum add tovább ajándéknak, annak az árát is megspórolod. Nem nagyon van erre lehetőség.
2021. szept. 28. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!