SZJA visszatérités gyermeket nevelőknek - hány éves korig gyermek a gyermek?
#10, nem tudom honnan vetted, hogy #9-es “ballibsi” lenne, mikor azt irta, hogy ezt a kormanyt IS utalja.
Amugymeg ez a fajta “torvenyhozas” tenyleg rohelyes, hogy facebook-on, radioban dobnak be ilyeneket, aztan 1-2-sok hettel kesobb majd egyszer ki is derul, hogy pontosan mit is jelent. Aztan egy ev mulva visszamenoleg modositjak, mert ugye nem konzultak a szakmaval (vagy lesoportek az erveket). Mint ahogy most a moratoriummal is van. Es ez nem politikai kerdes, hanem siman allamigazgatasi, nem az a kerdes, hogy otlet-e, hanem hogy rosszul van vegrehajtva.
9-es voltam.
Köszönöm azoknak, akik a védelmemre keltek. Nem politikai válasznak szántam valóban, és örülök, hogy nem mindenkinek mosták át az agyát ilyen szinten. :)
Egyébként nincs kire szavaznom. Politikailag így állok jelenleg, ha ez "megnyugtat". :D Tudom nem kérdezted, de akkor is elmondom, ha már politikát olvastál bele a válaszomba.
14, aztán te ezt honnan tudod, amikor jogszabály még nincs?
Ráadásul pl a családi kedvezmény is jogosultsághoz kötött, nem folyósításhoz, tehát nem kell kapni, elég jogosultnak lenni (igen, fura, de van, aki nem igényli).
naaa, 16, ne dumálj félre.
Azt írtad, akkor jár, ha kap csp-t.
Fogalmunk sincs, kinek fog járni.
És ha jármi fog sem valószínű, hogy annak jár majd, aki csp-t kap, hanem aki arra jogosult.
Ráadásul 2021-ben a kérdező gyereke fél évig közoktatásban tanult, tehát jogosult volt a csp-ra, úgyhogy jó eséllyel részarányosan kap majd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!