Fizethetek-e csekkel a NAV-nak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Áfa mentes egyéni vállalkozó vagyok, és mint ilyen bankszámla nyitására nem vagyok kötelezett, tehát fizethetem a közterheket csekken.
Viszont más okból kifolyólag kénytelen voltam vállalkozói bankszámlát nyitni. Erről persze a NAV is tud. Ettől függetlenül fizethetek továbbra is csekken a NAV-nak? Olcsóbb lenne, mint bankszámláról utalgatni. Vagy mostantól kezdve csak átutalással fizethetek?
2021. szept. 6. 22:27
1/6 anonim válasza:
Fizethetsz csekkel továbbra is.
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Remélem nem sértődsz meg, hogy kérdezni mertem!
Tájékoztatásul közlöm, hogy eddig sosem kérdeztem ezt, illetve a mostani kérdésfeltevésnél nem is dobott fel ilyen kérdést a rendszer, mint az enyémre hasonlatosat!
2021. szept. 6. 22:44
4/6 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem, a reklámok alatt, mint "Kapcsolódó kérdések:" sem szerepel ilyen kérdés.
2021. szept. 6. 22:46
5/6 anonim válasza:
Fizethetsz.
Akkor sem fogják visszaküldeni a csekken befizetett összeget, ha bankszámla nyitásra kötelezett lennél.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. szept. 7. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!