Hivatalos örömasszonynál végzett tevékenység elszámolható rekreációs keretként?
1. Nem lehet elszámolni.
2. Ha egy (nevezzük nevén) prostituált kiállít neked egy számlát "üzletszerű kéjelgés"-ről, gyorsan tedd fel a Facebookra, garantált sikered lesz!
3. Nem hogy a szép kártyát, de még a ronda kártyát sem fogadják el. Szintén ne kísérletezz csekkel, váltóval, étkezési jeggyel, bankkártyával, államkötvényekkel, és egyéb értékpapírokkal. Egyszerűen használj csak készpénzt...
Én megcáfolnám az egyest, mivel szakmabeliként van rálátásom erre (nem az örömlányi szakmából).
Szóval igen, elszámolható, csak nem igazán éri meg a cégnek, mert elég sok plusz adó van rajta. Lehet ez egyeseket ma még meglep, de kicsiny országunkban teljesen legálisan lehet kurvulni. Még ÖVTJ/TEÁOR kód is van rá, KSH oldalán lehet ellenőrizni. Általában a készpénzt preferálják, de több lánynál is lehet bankkártyával, átutalással fizetni. Cafit, szép kártyát nemigen hallottam még, ilyennel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!