Milyen eljárás az, hogy a boltba nem adnak papír alapú számlát?
Ez ippen olyan, minthogy az előrendelt telefonomról emailben jött a számla és minden egyéb.
Aztán amikor reklamálnom kellett akkor ki kellett nyomtatnom az emailben kapott számlát és azzal beslattyogni.
Ez ilyen.
Ez nem ilyen...
Internetes rendelésnél nincs személyes kontaktus, logikus, hogy nem tudja odaadni a számlát.
De egy boltban????? -> panaszkönyv...
1 vagyok
Marha logikus ketteske hogy nincs szemelyes kontaktus...
Akkor a termeket hogy veszem at ha nincs kontakt? A kibszott dobozaba is bele lehet tenni vagy racsatolni nem?
Bolcsebb maradtal volna ha csendbe maradsz.
Egyeske, hármaska!
Undorító a stílusod.
Internetes rendelés -> vagy elektronikusan küldi, vagy a dobozban.
Személyes vásárlás -> kezedbe nyomja.
Nem tudom, hogy az első válaszomban mit éreztél sértőnek 6-oska, ami annyira kiborított, hogy ismeretlenül ócsárolod a másikat. A megnyilvánulásaid (Te kezdted -> "kibszott dobozaba") Téged minősítenek én csak igazodtam hozzá.
De itt már be is fejeztem. Undorító, ami ebben az országban az emberek nagy részével történik. Elbunkósodásnak hívom és sajnos nap, mint nap tapasztalom.
Már nem követem a kérdést... Pá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!