Print On Demand adózás?
Egy Print On Demand-es csoportban láttam,hogy egy könyvelő közzé tett egy bejegyzést,amiben azt a kérdést válaszolta meg,hogy főállás mellett a Print On Demand-hez milyen vállalkozási forma illik.Ezt írta:
Átalányadózás az első hónapokban,majd mellék kata,amikor a bevétel eléri a havi 85.000 fortintos álomhatárt*.
*később az álomhatár módosulni fog.
Aki otthon van az adózás,és a könyvelés világában,letudná nekem fordítani "magyarra" hogy ez mit jelent?18 éves vagyok,és még csak most kezdtem dolgozni,szóval még egy adóbevallást sem csináltam.Előre is köszönöm mindenkinek a választ!
Ja és aki nem tudná hogy mi az a Print On Demand:(Én is még csak tanulgatom,de megpróbálom összefoglalni) Arról szól,hogy megtervezek egy designt-t,és azt feltöltöm különböző termékekre.Lehet ez póló,pulcsi,bögre,tornazsák,stb.,és ha valakinek ez megtetszik,és megrendeli akkor nekem nincs vele semmi teendőm,az adott cég amelynek az oldalára feltöltöttem a design-om,ő intézi a ruhák nyomtatását,a termék szállítását a vásárlónak,számlát is ők küldik,és én az eladott termékekből kapok pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!