Külföldi online sportfogadás nyereménye utáni adózás(?) Ugye rosszul értelmezem a szabályozást?
Aztan ha a kifizetesek utan adozol a kutyát nem fogja erdekelni.
Ahogy az sem ha nem adozol 5szamjegyu kifizetes utan..
4-es valaszoló:
Igazságos???? Gyakorlatilag csak annak a lehetőségét veszi el hogy valaki nyereséges lehessen hosszútávon... mint mondtam, az hogy a fogadói számlámom megjelenik az attól még nem az enyém hiszen az lényegében játékpénz,zseton. Ha az lenne a szitu hogy instant bankszámlára utalják akkor más lenne a helyzet, de így...
Egyébként meg nem értem a döntéshozókat, így szerintem nem lesz az államnak egy forint bevétele se, ha csak kifizetések után kellene akkor tuti hogy sokkal többen adóznának a nyereségük után.
Hát így maradok a jó öreg tipszmiksznél.
Az adozas miatt akkor kene aggodnod, ha havi szinten szazezreket vennel ki.
Senki nem adozik a szerencsejatek utan, nem kell parazni. Tagja vagyok a legnagyobb magyar sportfogados forumnak es meg soha senkit nem kaptak el mert nem adozott.
A rendszer azert ilyen hogy senki ne vehessen koncesszios jogit, es senki be akarjon a beten jatszani ha parazik a navtol. Ezert lett monopol a szrt ami amugy eus jogsértő.
Igen, igazságos. Attól mert te játékpénznek, zsetonnak fogod fel, ami a gyűjtőszámládon van, attól az még nem az, hisz szabad rendelkezési jogod van felette. Ha akarod kiutalod és már vehetsz is kenyeret, ha akarod akkor meg játszol vele tovább. Van logika a rendszerben.
Amúgy meg pont ez a szabályozás lényege, amit leírtál, hogy akkor inkább játszik valaki a tippmixen. Az állam nagyságrendekkel többet kaszál azon, hogy ott játszol, mint az adófizetésekből.
#7 - az nem igaz, hogy senki sem adózik, én jópár adóbevallást csináltam idén is, amiben be lettek vallva és megfizetve ezek a pénzek. És az sem igaz, hogy senkit sem büntettek meg még ezért, pár példát tudnék hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!