Milyen könyvelő irodában dolgozni, mint adatrögzítő?
Az a könyvelőprogramotok "hibája" szerintem, higy tételenként húzza le. Nekem simán számlaadatokat egy tételben, nyilván áfabontásban külön természetesen. A fizetési határidő valóban nem kötelező eleme, viszont nagyon sok cég esetében benne van. Nálam kb 70+% tartalmazza (egyébként már lobbizunk, hogy kötelező legyen).
Az pedig nem túl releváns, higy az onlineszámlába nem megy fel magánszemély adata, mivel bejövő számlád nemigen van magánszemélytől, kimenő meg összefésülhető az xml-lel, amiben pedig benne vannak a magánszemélyek adatai.
Értem én a problémádat meg az álláspontodat azért természetesen. Mindenki úgy dolgozik, ahogy neki kényelmes természetesen. A jövőben szerintem nem lesz szükség adatrögzítőkre, nálunk már pl most sincsenek, mióta van automata bankkönyvelő szoftverünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!