Kötelező péztárgép mellett vezetni pénztárjelentés nyomtatványt?
Figyelt kérdés
Alanyi mentes egyéni vállalkozónak van egy kis üzlete kis forgalommal, pénztárgéppel. Alkalmazott nincs. A kassza minden este ki van ürítve, másnap reggel nyitó befizetéssel váltópénz berakva.
Minden reggel napnyitás a gépen, este a zárás elvégezve. A kasszából nap közben nincs se kivét, se betét a beütött forgalmon kívül.
Az én könyvelőm nem is kér semmi mást. Viszont most beszéltem egy másik vállalkozóval (hasonló körülmények), akinek a könyvelője megköveteli, hogy minden nap ki legyen töltve egy "Pénztárjelentés" nevű nyomtatvány is.
Na akkor kell, vagy nem kell ilyet vezetnem? Mondjuk nem értem, hogy minek kellene, amikor a gép által kiadott záráson minden bevétel rajta van.
2021. júl. 23. 02:04
1/1 anonim válasza:
Normális könyvelőprogram vezeti a pénztárjelentést, felesleges külön kézzel csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!