Személyi megujitàsnàl ez mi?
Figyelt kérdés
Okmànyirodàba. Ujjlenyomatot kérnek,telefonszàmot,meg a személyit visszakell vinni chippelni... rendőrségen kérnek ilyeneket ha bűcselekményt követtem el.. ti belementetek ezekbe?2021. júl. 5. 13:42
1/4 anonim válasza:
Ujjlenyomat tudtommal nem kotelezo ha nem akarsz, de ha nem vagy bunozo akkor neked is jobb ha minel tobbfele keppen tudnak azonositani. Ha meg valaha akarsz utlevelet ahhoz ugyis kelleni fog ujjlenyomat.
2/4 A kérdező kommentje:
Nemadok semmit. Neakarjanak lenyomozni ,se beazonositani ,se beoltani.
2021. júl. 5. 13:57
3/4 anonim válasza:
Alapvetően ezzel az ujjlenyomatosdival én se értek egyet,nem vagyok bűnöző de kösz nem...
Mondjuk ha megégeted az ujjadat, de rendesen akkor úgyis tök más lesz utána a lenyomat, szal mind1...
4/4 anonim válasza:
Semmi ilyesmibe nem egyeztem bele. Ennyi volt a történet...
Ez még mai is csak egy "lehetőség", nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!