Mit néz a nav?Mennyi idő mire megvizsgálják?
Figyelt kérdés
A volt nunka helyemet nézik.El kellett levélbe kűldenünk a munkaszerződést,még egy pár kérdést tettek fel a cégről.A mostani dolgozóknak is.Elég nekik ez a szerződés,vagy vissza nézik?Valami utolagos nav ellenőrzés.2021. jún. 30. 10:12
1/5 Nemzeti konzervatív válasza:
Mit néz a NAV? KB mindent, gondolom azt is hogy normálisan be vagytok e jelentve.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha mi rendesen a számlákat megírtuk regen,azt tudta akkoe is a nav nem?Vagy a könyvelő átnézett mindent.Mert akkor tanultunk be.
2021. jún. 30. 21:07
3/5 anonim válasza:
"Ha mi rendesen a számlákat megírtuk regen,azt tudta akkoe is a nav nem?Vagy a könyvelő átnézett mindent.Mert akkor tanultunk be."
Ennek így se füle, se farka. :)
Ha munkaszerződést is vizsgál a NAV (ami ügye a munkaügyi felügyelőség hatásköre alapból), akkor valószínűleg feketefoglalkoztatás miatt vizsgálódnak.
4/5 A kérdező kommentje:
Be voltunk jelentve.Csak arra lettem volna kivancsi,ha mi véletlen elcsesztünk valamit a számlákkal,azt a könyvelő átnézi e utána.
2021. júl. 1. 19:26
5/5 anonim válasza:
Értem én, hogy be voltatok jelentve. Attól még vizsgálódhat feketefoglalkoztatás miatt bármikor. Nem tudom milyen számlákról beszélsz... Mi van a számlákkal? Miért érdekes valamilyen számla Neked, mint alkalmazottnak? Mit értesz számla "elcseszés" alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!