Hol találok Budapesten könyvelőt, aki fodrászoknak is könyvel?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 08:30
1/13 anonim válasza:
konyvelok.hu például. Ott sok remek kolléga van, budapestiek is.
Egyébként miért kell, hogy budapesti legyen? Ma már minden IS megy online, sőt a legtöbb mindennek úgy kötelező :)
2/13 anonim válasza:
Azért egy könyvelő ne legyen már az ország túlsó végében, én is azt vallom.
3/13 anonim válasza:
Miért? Mi olyan dolog van, amit csak személyesen tudnál elintézni a könyvelőddel?
4/13 anonim válasza:
Például kéthetente-havonta eljuttatni hozzá a számlákat, 200-250 darab. Nem szívesen postázok, a királyi magyar postával nem szívesen kockáztat az ember.
5/13 anonim válasza:
Jó, hát igazából nem szeretnék belemenni ebbe a vitába, mert valamilyen szinten megértelek, bár nem biztos, hogy egyet is értek. Nem csak a posta létezik, nekem van egy cégem, aki futárral küldi a cuccot, szinte olcsóbb is neki mint a posta és másnapra fixen itt van. De szerencsére már nem sok cég adja papíron a számlákat. A szerveren mindenkinek van mappája, ahová feltölti a kapott számlákat, úgyhogy nem nagyon kell papírozni. De nyilván ízlések és pofonok, de mint mondtam valahol megértem a te álláspontodat is.
6/13 anonim válasza:
4 fős cég, nincs szerver, nincs idő a számlák feltöltögetésére, szerencsére pörög a munka ezerrel. A könyvelő 5 percnyire van autóval, az egyik sofőrünk naponta 2x megy el előtte. Ha van ilyen megoldás is, akkor nem választom a nehezebbet.
8/13 anonim válasza:
Ahogy írtam többször is, én megértem ezt is :) És nincs is ezzel gond. Csak az én elvem az (nem könyvelőre sarkítva), hogy bizonyos szolgáltatókat nem földrajzi elhelyezkedés alapján kell választani elsősorban. Nyilván egy vízszerelőt nem 800 km-ről fogok szerezni, de akit megbízok a honlapom elkészítésével, annál baromira mindegy, hogy a szomszéd szobában ül vagy éppen brazíliában. A munkája legyen jó és igényes.
9/13 anonim válasza:
Mi könyvelünk olyan cégnek már 15+ éve, akivel még sosem találkoztunk. Elég nagy, könyvvizsgálatra kötelezett cég. A távolság sosem volt akadály.
10/13 anonim válasza:
9-es, igazad van, pont amiatt írtam, hogy mi csak egy kis 4 fős cég vagyunk, és leírtam a szempontjaimat, miért egyszerűbb NEKÜNK. :-)
Egyébként, én mint a cég vezetője kb. 6 éve voltam utoljára a könyvelőnknél, csak a sofőr jár hozzá havonta párszor. :-)
Szóval összességében igaz, gyakorlatilag mindent lehet intézni online, a távolság nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!