Mi történik, ha nem fogadom el az Szja tervezetet?
Figyelt kérdés
Nem fogadom el és nem is küldök be módosítottat. Ekkor a rendszer alapból a NAV által elkészített tervezetet veszi alapul, vagy úgy értelmezi, mintha nem küldtem volna be az adóbevallásom?2021. máj. 20. 08:09
1/6 anonim válasza:
Akkor a tervezet válik a végleges adóbevallásoddá.
2/6 anonim válasza:
a tervezet válik véglegessé, de ha hibás, nem magyarázhatod azzal, hogy de nem te csináltad.
3/6 xswerdy válasza:
olyan nincs. Ha határidőig nem módosítod, akkor úgy tekintik, hogy elfogadtad.
4/6 anonim válasza:
Ez akkor is igaz, ha belépek az eszja-felületre, át is nézem ,de mégsem megyek az "Elfogadásra"? Tehát nem arról van szó, hogy meg sem nyitottam. Megnyitottam, de ki is léptem után belőle elfogadás nélkül,akkor is elfogadottnak minősül?
5/6 anonim válasza:
Igen, akkor is.
Ahhoz, hogy ne az legyen a végleges bevallásod május 20-án, be kell nyújtanod egy másikat helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!