Puffbar életkor határ?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ha rendelek Kínából puff bar-t, (papíron nikotinos, a kínai oldalon természetesen takarják) akkor mikor megérkezik, és vámnyilatkozatot kell küldeni, fognak valahogyan életkort ellenőrizni? Úgy láttam kell személyi igazolvány szám is, az alapján csinálják? Hogyan megy ez?2021. máj. 11. 00:22
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mi az, de a kínait biztosan nem érdekli, szerintem a vámolást sem.
2/3 A kérdező kommentje:
Eldobható, nem újra tölthető nikotin tartalmú elektromos cigaretta, a kínait biztos hogy nem érdekli, nem tudom mi a helyzet a vámolással
2021. máj. 13. 14:54
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg már késő mert már megrendelted de nem értem hogy miért Kínából. Rengeteg EU-s oldalról is lehet rendelni ami valószínűleg nem lesz szar és még az áfával sem kellett volna baszakodni Kínából meg kitudja milyen minőségűt kapsz. Én is szoktam rendelni de olyat soha nem rendelnék amit a bőrömre/hajamra használnék vagy a szervezetembe juttatnék be mert kitudja mi van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!