Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV befizetett és befizetésre...

NAV befizetett és befizetésre váró egyenleget hol lehet megnézni online?

Figyelt kérdés
Gépjárműadót eddig önkormányzatnak kellett fizetni, erre ott volt az e-önkormányzat ahol világosan lehetett látni hogy mire mennyit kell befizetni. Most már ezt NAV-nak kell befizetni. eBEV portálon ezt hol lehet megnézni, hogy pl. beérkezett-e az adó, és még mennyit kell befizetni? Sehol sem találom...
2021. ápr. 25. 08:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Elméletileg a szolgáltatások menüpontban az adószámládon.

Gyakorlatilag az előírás, hogy mennyit kell fizetned, még a mai napon sem volt fenn az adószámlán, a befizetett összeg túlfizetésként mutatkozik. (1 céges és 3 magánszemélyén adószámláját kérdeztem le ma délelőtt, egyiken se volt rajta az előírás, mindegyiken túlfizetésként szerepelt a befizetett adó)

2021. ápr. 25. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh, ott is jártam, de teljesen üres volt, nem vettem észre hogy még egy gombot meg kell nyomni. Igen, nekem is többletként szerepel.
2021. ápr. 25. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!