Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Utána lehet járni, hogy...

Utána lehet járni, hogy mennyi kifizetetlen táppénzem van?

Figyelt kérdés

Mindig 2hetente adom le, és szokták is küldeni ,ha jól tudom 8+5nap van ,hogy kiküldjék.Viszont ha számításaim nemcsalnak, március 23.ai héten adtam le egyet, amit még most sem kaptam meg.azóta már leadtam mégegyet, és holnap adom le a következőt. Ha jól értesültem aki ezt intézi nálunk, karanténban volt, ez miatt csúszhatott?

Valakinél ezt meglehet tudakolni?

Mert szerintem jól számoltam és azt még nemküldték ki.

#táppénz #késés #Utána lehet járni?
2021. ápr. 20. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. A kifizetőnél, ha az az OEP, akkor náluk, ha pedig a munkáltatód akkor ott.
2021. ápr. 20. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Oep ,ha minden igaz, telefonon,vagy neten van ilyenre lehetőség? Köszi szépen.
2021. ápr. 20. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A helyi kormányhivatal családtámogatási és társadalombiztosítási főosztályt, azon belül a egészségbiztosítási osztályt próbáld felhívni, ők biztos többet tudnak mondani.
2021. ápr. 21. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen.
2021. ápr. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!