Mi a teendő ebben az esetben?
9: nem azt kérdeztem, hogy személyid van-e! HAnem azt, hogy biometrikus E-személyid van-e!
Nem mindegy....
Az egyetlen lehetőséged, ha van már e-személyid, azzal úgy tudom lehet ügyfélkaput intézni személyes jelenlét nélkül. De 100%-ig nem vagyok biztos benne.
A kérdésedre a válasz: április 15-ig lehetett kérni a tervezet postázását, ez már egy jócskán meghosszabbított határidő volt, mert eredetileg március 16-ig lehetett volna kérni. SZóval mostanra tényleg csak az maradt, hogy ügyfélszolgálat, személyes ügyintézés. De ahhoz is időpontot kell kérni.
"Esetleg e-mailben lehet kérni,hogy csinálják meg "
Azt nem kell kérni, hogy csinálják meg. Azt kell kérni, hogy postázzák ki a címedre. Tehát a bevallástervezeted megvan, csak már nem lehet kérni annak postázását. Személyesen kell bemenni érte.
Más opció: Meghatalmazol valakit, hogy helyetted és a nevedben intézkedjen. Ő majd elmegy, és kikéri Neked.
Táblázat alsó két sora:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!