Revolut adózás?
Üdv, anno a vettem mindenféle kriptovalutát revoluton és van ami egész szépen fel is duzzadt azonban ezt csak játéknak szántam és nem is igazán gondoltam bele mi lesz ha ki akarom venni a pénzt.
Na most ugy döntötten hogy kiszállnék de nem tudom hogy az ebből befolyó összeget hogy kéne elkönyvelni vagy mi ennek a legális útja. Esetleg ha valaki tájékozott ebben megköszönöm a segítségét
Én is ilyen ügyben érdeklődnék. Már jó ideje szándékomban állna kipróbálás szinten revolutozni, viszont sejtelmem sincs, hogy az adózás része hogyan működik a dolognak. Kedves első válaszoló, esetleg ki tudnád fejteni, hogy ez milyen úton-módon történik?
(Bocsánat a hülye kérdésért, elég fiatal vagyok, így adóval kapcsolatos dolgokkal még nem kellett foglalkoznom, és az oktatásban természetesen ilyesmi szóba se kerül...)
Ez nem automatikusan történik?
Mert amióta az van, kb nem is láttam az adobevallasaim, úgy pedig elég nehéz beleirni
Oké. Érdemes vesződni ilyen mozgásnál? Ha 200 tranzakciót 10 e adoert kiderítenek? Vagy szuroproba van, mert honnan tudnak?
X fiatal minden kriptobol adott vett revoluton a legkonnyebb. Az mind le fogja a par 10 e ft jat adozni, vagy tori ra a nav az ajtot?
Ertem mi a szabaly. Kerdesem: mi a valosag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!