A munkahelyeknek nem kellene adnia olyan adobevallásos papirt minden évben? Nem kaptam semmit es szeretnék adot visszaigényelni. Azt hogyan tehetem meg?
Elvileg a nav megcsinalja mindenki bevallasát. Onnan sem kaptam semmit
Sima alkalmazott vagyok
Milyen céges ügyfélkapuról beszélsz? A cégkapu? Onnan nem tudod leszedni.
Vagy valami saját céges felület? Ha oda fel van töltve, akkor le tudod tölteni. Te nem tudod legenerálni, ahhoz hozzá kell férni a bérprogramhoz vagy egyéb vállalatirányítási rendszerhez megfelelő jogosultsággal.
Nem lenne egyszerűbb, ha kérnél egy m30-ast?
Vagy megnézed ügyfélkapuval, hogy mi van az eszja portálon?
Most ez az m30 as fontos valamihez?
A nav eddig megcsinalta magátol is automatikusan. Nekem annyi elég lenne. Ha kikuldené postán mint eddig. Nem értem miert nem kuldte ki
Ember!
Kérni kell, hogy postázzák! Nem automatikusan küldik!
Eddog nem kértem, mégis minden èvben postàzta a NAV.
Már megint uj szabályok vannak?
Csak visszajelzést vártak hogy elfogadom e. Es ennyi. Es vissza is jeleztem hogy modositást kèrek.
Most meg nem jön.
Valami zavar van a történetben...
Azt, hogy a bevallástervezetet a NAV a lakcímedre kiküldje, kezdetektől fogva kérni kellett. Idén is. Április 15-ig meghosszabbították a kérés lehetőségét.
Ilyen módokon kérheted. Ha még nem tetted meg, akkor tedd meg, utána "jönni" fog.
". Április 15-ig meghosszabbították a kérés lehetőségét."
Mekkora mákom van, jesszus.
Nekem abszolut nem rémlett, hogy évente kérincsélném ezt a navtol, hogy küldje ki a tervezetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!