Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Házipénztárból történő osztalé...

Házipénztárból történő osztalék kifizetésnél milyen bizonylatra van szükség? Honnan lehet ilyen bizonylatot beszerezni? papirboltból? van-e kötött formája, vagy saját magunk által írt bizonylat elég két tanúval?

Figyelt kérdés
könyvelő nem ér rá

#házipénztár #osztalék kifizetés #házipénztár osztalék kifizetés készpénzben #házipénztár osztalék készpénzben
2021. márc. 19. 00:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

édes, ilyent én is bármikor írok..

HA kevés a kp, akkor hogyan vennéd ki kp-ban? :D

2021. márc. 19. 13:55
 12/16 A kérdező kommentje:
úgy érti, hogy a házipénztárban kevés a pénz, ugye amit felveszünk vagy privát számlára utalunk a vállalkozás számlájáról, az házi pénztárba kerül. Ezt kaptam tőle, teljesen használhatatlan, és továbbra is elérhetetlen, lehet akkor is máshova, másra figyelt amikor ezt gépelte.
2021. márc. 19. 21:34
 13/16 A kérdező kommentje:
mit tehetek én róla, lehet nem is köynvelő aki válaszolt, de én a könyvelőiroda email cimere irtam, ilyen szar szolgaltatasert fizetek a piaci arnak megfeleloen, de mar nem sokaig
2021. márc. 20. 08:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Érdekes, az elején nem ér rá a könyvelő. Aztán kiderül, hogy írt.

Nincs könyvelőd.

2021. márc. 20. 08:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Te hülye vagy? ki a fm vagy te egyaltalan?
2021. márc. 20. 08:17
 16/16 A kérdező kommentje:
szótakozz valaki mással ha ennyire ráérsz!!!
2021. márc. 20. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!