Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Fel szoktátok ajánlani az adó...

Fel szoktátok ajánlani az adó 1%-ot?

Figyelt kérdés

Mi alapján választotok hogy kinek adjátok?

Mindig ugyanannak a szervezetnek, vagy évente másnak?

2021. márc. 16. 08:44
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%

Én fel szoktam.

Van egy csapat, akinek a munkája fantasztikus értéket teremt és teljesen ráfizetéssel csinálják, ezért nekik minden támogatás jól jön.

Régebben a "Vadmadárkórház Sukoró" szervezetnek adtam.

Egy ideje már az "foldalatt.hu" csapatnak adom, akik barlangokat tárnak fel és csinálnak ismeretterjesztő filmeket erről.

2021. márc. 16. 08:57
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
ha nem felejtem el, akkor fel. Általában a mentősöknek adom.
2021. márc. 16. 09:06
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Ráadásul nem is nehéz, vagy hosszú idő megcsinálni. Nagyjából 1 perc alatt meg lehet csinálni online, ha van kormányablak hozzáférésed :)
2021. márc. 16. 09:13
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
Én igen, a gyerek óvodájának szoktam adni, később majd a suli fogja kapni. Előtte nem foglalkoztam vele.
2021. márc. 16. 09:25
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Igen, állatmenhelynek, vagy a lakhelyem szerinti családokat segítő alapítványnak.
2021. márc. 16. 09:30
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Mindig felajánlom, állatoknak. Jobban megérdemlik mint az emberek.
2021. márc. 16. 09:31
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Fel, mindig másnak. Idén állatmenhelynek, tavaly talán a mentőknek, azelőtt a horgászegyesületnek, ahova apám jár, mikor épp mi jut eszembe.
2021. márc. 16. 09:38
 8/23 anonim ***** válasza:
64%
Mindig felajánlom, az egyiket mindig a katolikus egyháznak, az másik 1%-ot minden évben másnak, ami vagy állatvédelmi, természetvédelmi szervezet, vagy múzeum.
2021. márc. 16. 10:06
 9/23 anonim ***** válasza:
74%
Én mindig felajánlom egy segítő egyesületnek, vagy olyan alapítványnak, amely valami kézzel fogható dolgot tesz. Rendkívül nagy segítség sokuk számára, én azokat nem értem akik nem ajánlják fel. Elméletileg csak a magyarok 1/3-da ajánlja fel! A többi meg megy vissza álam bácsi zsebébe. Azért vannak kisebb egyesületek/alapítványok, amelyek néha hasznosabban költik el a pénzt mint az álam...
2021. márc. 16. 10:08
 10/23 anonim ***** válasza:
61%
Én is fel szoktam ajánlani. Régebben vérellátónak, mentősöknek, pár éve saját egyesületnek.
2021. márc. 16. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!