Pályázati támogatást KATA-sként tudok igényelni?
Figyelt kérdés
Egyéni vállalkozó vagyok, aki KATA rendszerben adózik, és számláz. Önfoglalkoztatásban vagyok, a vállalkozásban alkalmazottak létszáma egy fő.
Él egy pályázat, amire munkakörömből fakadóan pályázhatnék. Ami nem tiszta: egy kritériuma a részvételnek, hogy az alkalmazottak előző éves átlagkeresete bruttó 200e Ft kell, hogy legyen.
KATÁsként én ugye Áfa mentes számlát állítok ki, és a bevétel is így keletkezik. Rám hogy vonatkozik akkor ez a kritérium, és hogyan igazoljam, hogy hogy ennyi keresetem volt?
2021. febr. 7. 20:50
1/1 anonim válasza:
Alkalmazotti bérnek és áfának semmi köze egymáshoz. Katásnak nincs bére. Ha alkalmazottad van, akkor neki van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!