Ha 2022 év közepén töltöm be a 25-öt, akkor nekem jár az SZJA mentesség?
"*Tudom hogy a törvény még nem jelent meg, inkább csak spekulációkat várok.*"
Már bocs, de azzal meg mire mész? Az olyan fajta dolgokkal, hogy "ha a nagymamámnak áramszedője lenne, akkor Ő lenne a 6-os villamos.."
De nincs áramszedője, tehát nem az, hanem nagymama :-)
"Ha a lottón megnyerném az 5-öst..." - azzal mire mész? Nem nyerted meg, nincs, tehát abból kell gazdálkodni, ami van.
Teljesen feleslegesen az ilyen fantáziálások és azt is megmondom, miért: mert elvisz a realitástól a valóságtól.
A marha nagy valóság pedig az, hogy lehet, hogy 2022 első félévében lehet, nem is lesz munkád valami miatt vagy addig 50x átírják a dolgot.
Messze vannak még a választások, nem kell ezt elkapkodni.
Még lesz legalább 10 bejelentés, konzultáció, egyeztetés, már majdnem készen van a törvény bejelentés, saláta törvénybe pakolják valami olyan ponttal együtt, amit az ellenzék nem tud elfogadni, utána rájuk verik, hogy az adókedvezményeket támadják...
Örülj, ha jövőre májusig tövény lesz ebből
"Mondjuk nem mintha Mo-n nem írna mindenki olyan számlát, amilyet csak a megrendelő akar"
Anyagárról? Mikor mindent online számlázásra kell felvinni?
Lesznek itt még csodálkozások, meglepetések...!!!
Ja, meg bocs, akkor nyilván én vagyok az a "nem normális", aki vállalkozóként csakis és kizárólag az elvégzett munkáról állítottam ki számlát, de azt viszont mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!