A fiatalok adomentessege akkor is ervenyes lesz ha az a fiatal vallalkozo?
Ha szja-s lesz, akkor valószínű...
De azért ne szaladj még előre ennyire, az még 1 év, addig még sok víz le fog folyni a Dunán, bár 2022 a választások éve lesz, meg kell nyerni (vásárolni) a fiatalokat is szavazóknak.
" De manapság szerencsére annyira nem tudnak válogatni."
Bocs, 6-os, de szerintem kb fél évvel le vagy maradva a munkaerőpiaci történésekkel: nagyon sokan elvesztették a munkájukat a koronavírus miatt.
Már néhány alkalommal leírtam: nemrég kórházba kerültem és "gyanúsan" jó volt az ebéd :-) Megtudtam, hogy 2 szakács van: az egyik eddig egy hajón dolgozott külföldön, a másik pedig egy 4 csillagos szállodában. Hirtelen nem értettem, mit keresnek ők egy kórházban munkavállalóként, aztán leesett a tantusz: mindkettőnek olyan helyen dolgozott, amit a koronavírus miatt bezártak, megszűnt, ezért a biztosba menekültek, még ha kevesebb pénzért is, de legalább van munkájuk.
Szeretem, ha valakivel kulturáltan lehet "vitatkozni", eszmét cserélni - köszi :-)
Direkt olyan oldalt kerestem, ami hiteles, politikailag elfogulatlan, stb.:
" Tavaly a szeptember-novemberi időszakban a munkanélküliek átlagos létszáma 204 ezer volt, 40 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A munkanélküliségi ráta 4,4 százalékos volt, 0,9 százalékponttal magasabb az előző évinél."
Szóval 2020 őszén 40 ezerrel több munkanélküli volt, mint tavaly azonos időszakban. Ez a statisztikailag jól látható munkanélküliség.
És akkor még nem beszéltünk azokról, akik feketén dolgoztak - itt is vannak jó páran - akik úgy vesztették el a munkájukat, hogy hivatalosan nem is volt nekik - ők nem is szerepelnek, bejelentkezni sem tudnak a munkaügyi központba, mert minek, nincs jövedelem, ami után kaphatnák az álláskeresési támogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!